Bliv klogere på din teenagers onlinekultur
28. august 2022 - kl. 8:38 - af Michael Egelund (WebRedaktør)
Synes du, at det kan være vanskeligt at følge med i, hvad din teenager bruger nettet til? Så har du muligheden for at komme til et gratis arrangement med leder af Center for Ungdomsstudier Søren Østergaard med ekspertise i unge og ungekulturer den 5. september.
Verdensmålsudvalget inviterer i hele uge 36 til Verdensmålsugen Frederikshavn Kommune for Målene – fra Verdensmål til hverdagsmål. Mandag den 5. september er der fokus på social bæredygtighed, når alle forældre til teenagere i Frederikshavn Kommune får mulighed for at møde ekspert i unge og ungekulturer Søren Østergaard. Han giver sit bud på, hvordan du som forælder kan klæde dine unge godt på til deres færden i det virtuelle rum.
Bliv klædt på til dialog om det digitale liv
Søren Østergaard vil i sit foredrag bringe perspektiver på unge som ”digitale indfødte”. Han vil blandt andet komme rundt om, hvordan unge færdes på nettet, hvilke udfordringer de møder, og hvilke fodspor de sætter. Du får præsenteret redskaber til, hvordan du tager snakken om det digitale liv med din teenager, og Søren Østergård giver også gode råd til skærmtid og tidsforbrug af spil og sociale medier.
Du får rig mulighed for at stille spørgsmål til Søren Østergaard i løbet af aftenen.
Tilmelding til ”Bliv klogere på unges onlinekultur”
Arrangementet finder sted mandag d. 5. september kl. 19.00-20.30 på Frederikshavn Handelsskole, Kirkegade 9, 9900 Frederikshavn.
Send tilmelding til mail-adressen: vihe@frederikshavn.dk senest mandag d. 29. august
Arrangementet ”Bliv klogere på unges onlinekultur” er en del af projektet ’Unges mentale sundhed’ – en indsats, der har til formål at styrke unges mentale sundhed i Frederikshavn Kommune. Som led i projektet inviteres alle fagprofessionelle omkring udskolingselever til at deltage i en workshop om unges onlinekultur, som afvikles af en kompetent underviser fra Center for Digital Pædagogik. Workshoppen tager udgangspunkt i praksisnære cases og forholder sig til aktuelle temaer som fx unges identitetsdannelse, mobning og delingskultur. Målet er at gøre fagpersoner klogere på, hvordan de kan forstå en ungekultur, der i stigende grad udleves i de digitale fællesskaber, og hjælpe de unge med at få de nødvendige kompetencer.
Anbefal artiklen via e-mail
Email en kopi af 'Bliv klogere på din teenagers onlinekultur' til en bekendt