Fotowalk i Bangsbo med biblioteket

Frederikshavn Bibliotek inviterer sammen med naturvejleder Bo Storm og fotograf Sisse Christensen til Foto-Walk i Bangsbo.

Fotowalk i Bangsbo med biblioteket

28. august 2022 - kl. 9:10 - af

Kan du li’ at fotografere i naturen, og har du brug for lidt tips og tricks til at tage gode billeder af dyr, fugle og planter, så er ’Fotowalk i Bangsbo’ måske lige det, du har brug for.

Frederikshavn Bibliotek inviterer sammen med naturvejleder Bo Storm og fotograf Sisse Christensen onsdag den 14. september, kl. 15, på en guidet tur med indlagt hjælp og vejledning fra fotografen.

Vi har en skøn natur i vores kommune, og i Frederikshavns sydlige område har vi en perle, Bangsbo Skov, som har en rigtig flot natur og et rigt dyreliv. Flere naturelskere er begyndt at fotografere derude, så derfor har Bibliotek & Borgerservice taget initiativ til et arrangement med fokus på at tage billeder i naturen.

– Biblioteket har tidligere haft stor succes med små fotovejledninger, så vi tænkte, at der måske kunne være behov og interesse for noget helt grundlæggende viden, når det kommer til at tage billeder i naturen, forklarer bibliotekar Knud Hjørnholm.

Naturvejleder Bo Storm ved (næsten) alt om naturen i vores kommune og bibliotekets egen kommunikationsmedarbejder Sisse Christensen kan en masse med et kamera, og det vil de to forene denne eftermiddag. Bo vil guide os rundt i et landskab, hvor der er basis for en masse gode billeder.

– Undervejs kan deltagerne trække på Sisses erfaringer som fotograf, og hvis du har brug for tips og tricks til naturfotografering f.eks. fugle eller andet, så er Sisse klar til at hjælpe. Der vil naturligvis også blive rig lejlighed til at stille spørgsmål til Bo Storm, lover Hjørnholm.

Fotografen
Sisse Christensen er uddannet fotograf fra Viborg Medieskole og har i sin elevtid arbejdet for et stort reklamebureau. Derudover har hun bl.a. undervist i foto på flere ungdomsuddannelser i Aalborg. I dag er hun ansat i Bibliotek & Borgerservice med ansvar for bl.a. sociale medier og foto.

Naturvejlederen
Bo Storm har i 35 år været naturvejleder i Frederikshavn Kommune, og han har et indgående kendskab til kommunens alsidige natur, men også lokal geologi og historie er han godt inde i. Mange har haft fornøjelsen at opleve ham i guidens og fortællerens rolle, og hver gang er de gået hjem med oplevelsen af en fantastisk formidler.

Mødested
Mødestedet er ved Det lille Skovhus i Bangsbo, her slutter vi også turen af i skovhuset med lidt mad, mens vi ser nogle af dagens skud og får fyldt lidt flere gode ideer og mere inspiration på. Varmt tøj og praktisk fodtøj anbefales! Billetter til Fotowalk finder du på bibl.frederikshavn.dk under Arrangementer.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fotowalk i Bangsbo med biblioteket' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger