Ulrik Bang i sit dr√łmmejob

Ulrik Bang i sit dr√łmmejob

28. august 2022 - kl. 8:00 - af

Mandagens g√¶st hos Gitte Hansen har siden starten af 2018 v√¶ret bestyrer p√• Knivholt Hovedg√•rd, men f√łr den tid noget s√• sp√¶ndende som pressefotograf p√• Frederikshavns Avis, og TV-producent p√• Gr√łnland. Hans navn er Ulrik Bang, G√¶st i ‚ÄúMandagsmagasinet‚ÄĚ p√• Radio FCMR 29. august kl. 18.

Du har mange oplevelser i bagagen – hvem er du egentlig?

¬†– Jeg er f√łdt i Herning, men kom til Frederikshavn i 1991, da jeg kom i l√¶re som fotograf p√• Frederikshavns avis. I skolen havde jeg haft en dr√łm om at blive fotograf, men en skolevejleder havde fortalt mig, at det ikke var muligt. Men da jeg er st√¶dig af natur ville jeg bevise det modsatte, s√• da jeg var f√¶rdig i folkeskolen rejste jeg det meste af Jylland rundt for at finde en l√¶replads, og det lykkedes i Frederikshavn, hvor der efter lidt tid blev en plads ledig, og jeg kom i l√¶re.

Hvordan var din opvækst?

¬†– Jeg har en √¶ldre bror og mine for√¶ldre, der stadig bor i Herning. Min far var t√łmrermester og min mor skolel√¶rer. Min far havde desuden hesteavl udenfor byen. Jeg havde det sv√¶rt med skolen, men havde god opbakning hjemmefra, men skolen skulle bare overst√•s, for det var alt det andet, som var sp√¶ndende.

Og ungdom?

 РEn tryg ungdom hvor det gik meget op i foto og fotolære. Jeg var meget visuelt orienteret, og begyndte allerede inden konfirmationen. Desuden gik jeg meget op i at være medlem af FDF, godt præget af kammerater. Jeg havde også en stor interesse for naturen, måske på grund af min fars heste.

Hvordan var Frederikshavns Avis dengang du startede?

 РDet var et fantastisk sted at være, en lille arbejdsplads med masser af opgaver.

Hvis du vil h√łre om Ulrik Bangs videre f√¶rd med kameraet, turen til Gr√łnland og hvordan han blev bestyrer p√• Knivholt Hovedgaard, skal du stille ind p√• ‚ÄúMandagsmagasinet‚ÄĚ p√• Radio FCMR, mandag klokken 18-19.

 

Du kan lytte til udsendelsen i radioen

Frederikshavn 106,6 HMz

√ėstervr√• 103,5 MHZ

Sæby 97,4 HMz

Podcast www.fcmr.dk

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ulrik Bang i sit dr√łmmejob' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger