De kommunale aktivitetscentre deltager også i Poesiuge

De kommunale aktivitetscentre deltager også i Poesiuge

30. august 2022 - kl. 10:27 - af

På torsdag den 1. september fra 10.00 – ca 11.30 er der fernisering på aktivitetscentrenes bidrag til poesiugen i Frederikshavn. Det foregår i Rådhuscentret, Parallelvej 6.

Sidste år blev Poesiparkens værk nr. 34 afsløret ved en lille ceremoni i Rådhuscentret i forbindelse med poesiugen. Men i år vil hele aktivitetsområdet gerne deltage og gerne med en lille skæv indgangsvinkel.

– I en brainstorm med biblioteket har vi valgt et tema med farver og poesi. Helt konkret har medarbejder Antonio Viviano afholdt 4 malerworkshops i 4 forskellige aktivitetscentre, hvor kreativiteten har fået frit spil. Nogle af deltagerne har malet før, mens andre stod foran et lærred for første gang, fortæller leder af Aktivitetsområde Øst, Søren Vestergaard Pedersen.

Workshopsene har været meget populære. På et tidspunkt var det næsten umuligt at købe lærreder i byen, for deltagerne blev virkelig grebet af det og ville bare male. I Strandby aktivitetscenter kunne de ikke vente på Antonio, så de hentede flere lærreder hen over sommeren. I Bangsbo aktivitetscenter hyggede man sig også med Tapas, mens der blev malet.

– Vi forventer et sted mellem 30 og 40 malerier til ferniseringen. Der har ca. været 30 deltagere spredt ud på de fire aktivitetscentre, så jeg har haft travlt, smiler Antonio Viviano.

Ferniseringen er åbent for alle – og hvis man ønsker et glas alkoholfrie bobler og en formiddags snack-tallerken, kan det købes i aktivitetscentrene for 50 kr.

Live maling
En lille happening til ferniseringen bliver live-maling. Tre modige deltagere har valgt at takke ja til udfordringen med at male til live musik. Musiker Knud Erik Thrane kommer med sit klaver og spiller poetisk musik mens, der males på scenen i Rådhuscenteret. Det er blandt andet delagere fra Havkærhus i Sæby, der har sagt ja.

– Vi er klar, og vi glæder os til en dag med farver og poesi. Nu håber vi bare, at nogle vil komme og nyde de mange skønne billeder. De vil være udstillet i Rådhuscentret frem til mandag den 5. september, slutter Antonio Viviano.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De kommunale aktivitetscentre deltager også i Poesiuge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger