Frederikshavn Boligforening deltager i Verdensmålsugen

Illustrationsfoto.

Frederikshavn Boligforening deltager i Verdensmålsugen

4. september 2022 - kl. 6:47 - af

Frederikshavn Boligforening inviterer indenfor i Aulaen, √ėrnevej 1 med indgang fra Rimmensgade tirsdag den. 6. september kl. 10.00 til 17.00. De¬†s√¶tter ‚ÄĚDet gode liv‚ÄĚ p√• dagsordenen.

Alle interesserede er velkomne. Bestyrelse og administration vil v√¶re i Aulaen for at fort√¶lle om, hvorledes de drifter, opf√łrer og vedligeholder boliger ved at holde fokus p√• balancen mellem gr√łn ‚Äď √łkonomisk og social b√¶redygtighed.

Frederikshavn Boligforenings målsætninger og handlingsplaner visualiseres blandt andet på plancher, så der er noget interessant at kigge på.

Man har mulighed for at stille sp√łrgsm√•l og kommentere p√• deres fremvisning ‚Äď kom i dialog over en kop kaffe og lidt s√łdt til ganen.

Mellem kl. 13.00 og 15.00 vil der desuden v√¶re mulighed for fremvisning af Frederikshavn Boligforenings unikke lejligheder i afdeling 48 √ėrnevej, tidligere √ėrnevejen Skole, hvor en medarbejder fra udlejningen viser frem. Passer det bedre med et andet tidspunkt, kan der arrangeres fremvisning af de √łvrige tilstedev√¶rende fra boligforeningen.

Se boligforeningens forskellige eldrevne k√łret√łjer og h√łr om mulighederne for at bo i en afdeling med el-ladestandere.

Frederikshavn Boligforening deltager i Verdensmålsugen i Frederikshavn Kommune ved at fremvise og fortælle om målsætninger for deres organisation og det daglige arbejde med fokus på:
Verdensmål 3: Sundhed og trivsel
Verdensmål 7: Bæredygtig energi
Verdensmål 11: Bæredygtige byer og lokalsamfund

Her vil v√¶re mulighed for at og h√łre om deres visioner for Aulaen som F√¶llesskabets Hus, et hus hvor b√łrn, unge og voksne fra Frederikshavn Boligforenings afdelinger kan m√łdes under forskellige former. Det kan v√¶re f√¶lles interesser eller man kan komme for at f√• en hyggelig snak med andre. Mulighederne er mange. Grundl√¶ggende er deres h√•b for Aulaens fremtid, at det bliver et hus, hvor den sociale b√¶redygtighed tilgodeses.

B√¶redygtig energi er aktuelt som aldrig f√łr. Frederikshavn Boligforening fort√¶ller om de tiltag de har gjort gennem flere √•r for at give vores beboere s√• billige energiformer som muligt. De arbejder for, at de hele tiden er ajour med nye muligheder, n√•r det g√¶lder forbedringer af beboernes vand- varme og elforbrug samt indeklima. De viser, hvor meget boligforeningens tiltag gennem en √•rr√¶kke har sparet forbrugerne for i udgifter, og hvad det betyder i sparet CO2 for klimaet.

Frederikshavn Boligforening¬†fort√¶ller gerne om, hvad der er i fokus for fremtidens boliger. Kom og fort√¶l om jeres √łnsker og dr√łmme for en fremtidig bolig i Frederikshavn Boligforening.

FN‚Äôs 17 Verdensm√•l er anset for at v√¶re en ambiti√łs plan for klodens fremtid. Det er en opfordring til at handle lokalt, nationalt og globalt for klimaforbedringer. Hver enkelt af os kan g√łre en forskel. Som en del af lokalsamfundet anser Frederikshavn Boligforening sig, som en organisation, der kan g√łre en forskel b√•de klimam√¶ssigt og for den enkelte beboers mulighed for et godt og sundt liv i deres boliger.

Verdensmål kan blive til hverdagsmål.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Boligforening deltager i Verdensmålsugen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger