HUSK FRIST: Søg tilskud til friluftsprojekter

HUSK FRIST: Søg tilskud til friluftsprojekter

4. september 2022 - kl. 6:17 - af

Har du en god idÊ til et projekt, der skaber bedre fysiske rammer for friluftsliv, nye muligheder for vandfriluftsliv eller som udvikler børn og unges friluftsliv, sü søg om tilskud fra Udlodningsmidler til Friluftsliv. NÌste frist for ansøgninger er 15. september 2022.

Hvis du har en god idÊ til et projekt, der skaber bedre muligheder for friluftsliv eller større naturforstüelse? Sü kan du søge om tilskud fra Udlodningsmidler til Friluftsliv. Der bliver givet tilskud til projekter inden for tre temaer: Fysiske rammer for friluftsliv, vandfriluftsliv og børn og unges friluftsliv, og nÌste ansøgningsfrist er 15. september 2022.

Friluftsrüdet støtter lokale initiativer med tilskud fra 20.000 kr. og større udviklingsprojekter med tilskud fra 200.000 kr.

“Vi er rigtig glade for, at vi med Udlodningsmidler til Friluftsliv kan vĂŚre med til at skabe bedre muligheder for friluftsliv for alle. Friluftsliv er populĂŚrt som aldrig før, sĂĽ der er et kĂŚmpe potentiale for at udvikle mulighederne for friluftsliv, bĂĽde til lands og til vands – for store og for smĂĽ. Vi hĂĽber, at vi fĂĽr mulighed for at støtte en masse gode projekter over hele landet,” siger Winni Grosbøll, direktør for FriluftsrĂĽdet. 

Tre temaer for projekter

Du kan søge om tilskud til projekter inden for tre temaer:

  • Fysiske rammer for friluftsliv: Du kan søge tilskud til projekter, der skaber bedre fysiske rammer for friluftsliv, sĂĽ flere kommer ud og oplever naturen. Det kan for eksempel vĂŚre shelterpladser, bĂĽlhytter, fugletĂĽrne eller faciliteter, der imødekommer personer med handicap eller andre sĂŚrlige behov. Det kan ogsĂĽ vĂŚre friluftsudstyr til udlĂĽn, stier og andre fysiske tiltag, som forbedrer adgangen til naturomrĂĽder.
  • Vandfriluftsliv: Du kan søge tilskud til projekter, der skaber bedre muligheder for at dyrke friluftsliv pĂĽ og ved vandet. Det kan for eksempel vĂŚre faciliteter, som understøtter friluftsaktiviteter eller skaber bedre adgang til vandet. Det kan ogsĂĽ vĂŚre udstyr til vandaktiviteter eller formidling af naturen under vandoverfladen.
  • Børn og unges friluftsliv: Du kan søge tilskud til projekter, der fremmer børn og unges friluftsliv eller øger deres naturforstĂĽelse. Det kan eksempelvis vĂŚre etablering af skolehaver, udstyr og faciliteter som understøtter friluftsliv og naturforstĂĽelse, eller lokale lĂŚringsforløb der gør det nemmere at flytte undervisningen ud i det fri.

FĂĽ sparring pĂĽ din idĂŠ

Er du i tvivl, om din projektidĂŠ falder inden for puljens formĂĽl, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til FriluftsrĂĽdet. FriluftsrĂĽdet hjĂŚlper gerne med gode rĂĽd og sparring.

“Det er vigtigt for os, at det er nemt at søge, sĂĽ man mĂĽ endelig kontakte os, hvis man vil høre mere om mulighederne for at søge tilskud, hvis man har brug for et godt rĂĽd til ansøgningen eller ønsker sparring pĂĽ sin projektidĂŠ. Vi ligger inde med en stor viden om friluftsliv, og den deler vi hjertens gerne ud af,” lyder det fra Winni Grosbøll.

Kontakt FriluftsrĂĽdets puljeadministration pĂĽ tlf. 33 79 00 79 (tast 2) eller mail: tilskud@friluftsraadet.dk.

Du kan lÌse mere om mulighederne for at søge tilskud og finde inspiration fra tidligere støttede projekter pü friluftsraadet.dk/tilskud.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'HUSK FRIST: Søg tilskud til friluftsprojekter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger