Bangsbo Frejas U17-drenge er nomineret til Årets Nordjyde

Bangsbo Frejas U17-drenge er nomineret til Årets Nordjyde

7. september 2022 - kl. 5:42 - af

TV2 Nords store prisoverrækkelse Årets Nordjyde nærmer sig med hastige skridt og efter i to måneder at have indsamlet indstillinger til prisen, er de fem nominerede, der 6. oktober skal dyste om Nordjydernes gunst, fundet.

Blandt de nominerede finder man Bangsbo Frejas U17-drenge, der er nomineret for, gennem mere end fire år, at have samlet flere hundredetusinde kroner sammen til velgørende formål. Holdet har samlet ind under konceptet Børn Hjælper Børn som hjælper syge og udsatte børn i Danmark. Blandt andet ved at udbringe specielle KidsAid-kager og ved at afholde velgørenhedsarrangementer.

Holdets velgørende arbejde har stået på siden holdet spillede U13-fodbold – og de er langt fra færdige. Målet er at samle en million kroner sammen inden de bliver seniorspillere.

Dommere har fundet fem vindere

De andre nominerede til prisen er Michael Christophersen fra Vester Thorup, Anette Rolighed Nielsen, Kim Ostenfeldt Kolditz fra Hjørring og Knut Arild Gulbrandsen fra Aalborg.

Tilsammen udgør de feltet af nominerede som, ifølge dommertrioen, alle har fortjent at vinde titlen som Årets Nordjyde.

– Vi har det sådan, at vi ikke kan sige, hvem det skal være. Dem der er tilbage nu er nogen, der alle fortjener det. Og det er en rar fornemmelse at gå med som dommer, lyder det fra Lasse Heidelbach, stifter af Organdonation – Ja tak – og dommer til Årets Nordjyde. Han fortsætter:

– Når vi er der hvor vi har så stærkt et felt, at alle fortjener det, så har vi gjort vores arbejde. Så er det op til Nordjylland hvem der skal gå hjem med statuetten og prisen som Årets Nordjyde, lyder det fra Lasse Heidelbach.

Vinder findes ved SMS-afstemning

Og det er præcis sådan det kommer til at foregå. Vinderen af titlen som Årets Nordjyde, den ikoniske statuette og 50.000 kroner, findes via SMS-afstemning. Så det er virkelig op til nordjyderne at udpege den af de nominerede, der fortjener at vinde.

Og vil du gerne opleve det hele live? Billetter til det store show i Arena Nord er til salg lige nu på Arena Nords hjemmeside. Til showet kan du, udover at møde de nominerede, opleve musik og komik far øverste hylde når Pauline, Ericka Jane og Jonas Mogensen optræder. Dertil kommer et af Nordjyllands upcoming navne i bandet TORSDAG.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bangsbo Frejas U17-drenge er nomineret til Årets Nordjyde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger