Fonden Sol og Strand søger modtagere til million-donation

Laila Zaar - Bureauchef for Sol og Strand Feriehusudlejning.

Fonden Sol og Strand søger modtagere til million-donation

28. september 2022 - kl. 10:06 - af

Sommerhusejere samt danske og udenlandske feriegæster involveres i udvælgelse af målgrupperne – Laila Zaar, der er chef for Sol og Strands lokale bureauer i Voerså, Hals og Øster Hurup, opfordrer lokale organisationer om at overveje at søge.

Fonden Sol og Strand – der ejer Sol og Strand Feriehusudlejning – efterlyser nu ansøgere til at modtage, når fonden i december gennemfører den fjerde million-udlodning fra fonden på tre år.

Det bliver den anden millionudlodning fra fonden i 2022 – efter at fonden i marts ekstraordinært tildelte seks danske nødhjælpsorganisationer et tilskud på tilsammen en million kroner til deres humanitære arbejde i det krigshærgede Ukraine.

Denne gang bliver der lige som de foregĂĽende tre ĂĽr uddelt en million kroner til ti humanitĂŚre organisationer, som hver vil modtage 100.000 kroner.

Og lige som i 2021 vil ejere af de 6.500 private danske sommerhuse og ferieboliger, som lejes ud gennem Sol og Strand i 2022, gennem en meningsmĂĽling blive inddraget udvĂŚlgelsen af de mĂĽlgrupper, som fondens donationer skal tilgĂĽ.

Vi er stolte over at dele ud 
Laila Zaar, der er bureauchef for Sol og Strands tre bureauer i Voersaa, Hals og Øster Hurup, glÌder sig over donationen:

-Det er virkelig stort at være en del af en virksomhed, der er ejet af en velgørende fond, som deler ud af sit overskud til lokale og humanitære formål. Vi kan kun opfordre alle lokale organisationer om at overveje, om de har projekter, der falder inden for de velgørende formål, der kan komme i betragtning – og straks sende en ansøgning, siger bureauchef Laila Zaar.

Søg gennem fondens hjemmeside
Alle ansøgninger til ”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld” skal ske gennem fondens hjemmeside (www.fondensologstrand.dk).

Herefter vurderer fondens bestyrelsen i oktober og november ansøgningerne sammen med tilkendegivelserne fra husejere, feriegÌster og ansatte, før udlodningen af de ti gange 100.000 kroner finder sted i december.

Fakta
Disse 10 humanitĂŚre organisationer modtog hver 100.000 kr. fra fonden i 2021.

ADHD-foreningen
Bedre Psykiatri
Angstforeningen
Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade
Det KĂŚrlige MĂĽltid
Dansk Gymnastik- og IdrĂŚtsforbund (DGI)
Børnesagens FÌllesrüd
Skyggebørn
LĂŚger Uden GrĂŚnser
Den Danske Hyderabad Fond

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fonden Sol og Strand søger modtagere til million-donation' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger