Hvad så, Inger Støjberg?

Bjarne Laustsen. Fotograf: Steen Brogaard.

Hvad så, Inger Støjberg?

30. september 2022 - kl. 11:15 - af

Indlæg af Bjarne Laustsen MF (S).

Folketingsvalg: I næsten 20 år har vi været kollegaer i Folketinget det meste af tiden, har du repræsenteret Venstre og jeg Socialdemokratiet, og vi har ofte duelleret i Folketingssalen især på arbejdsmarkedsområdet, hvor du skar i de supplerende dagpenge, halverede dagpenge perioden og lige nåde at ondulere efterlønsordningen.

Dengang havde Venstre et slogan, vi rører ikke dagpengene, sagde din chef Anders Fogh, det var lige præcis, hvad i gjorde. Du førte kniven, og selvom din standard bemærkning var, at det ligger mig meget på sinde, at hjælpe dem og især deltidsbrandmændene, så sad du på hænderne og gjorde ingenting.

Nu har du så stiftet et nyt parti, men jeg mener, du blot er blevet formand for Dansk Folkeparti, hvad forskellen er på dit gamle parti Venstre, dit nye parti og dem, du så er blevet formand for, vides ikke, derfor vil jeg gerne mødes med dig, lige så snart valget bliver udskrevet, for det er vigtig for vælgerne i Nordjylland at vide, hvad de får ved at stemme på dig og resterne af Dansk Folkeparti.

Indtil da må vælgerne nøjes med at vide at meget, at det, du før har sagt, mener du ikke længere fx nærpolitistationerne og retsforbeholdet, og dine nye folk i partiet vil nu ikke længere ud af EU.
Da du var i Venstre var du imod Arne pensionen, nu er du for, det kaldes populisme.

Vi har jo forhøjet dagpengene de første 3 måneder, vil du rulle det tilbage? Nu hører jeg, at du vil sænke beløbsgrænsen for udenlandsk arbejdskraft, skal det fejres med en citronmåne?

Selvom du står til et godt valg, ved vi ikke om du støtter Pape eller Ellemann, det er jo vigtigt, fordi de konservative har fremlagt en plan, der vil betyde næste 40.000 færre offentlige ansatte, det vil værre en massakre på vores velfærdssamfund i Nordjylland, til gengæld bliver de glade i Salonerne i København og velhaverne i Nordsjælland.

En kommentar til “Hvad så, Inger Støjberg?” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Hvad så, Inger Støjberg?”

 • Jens Ove Bagterp

  Hvad så, Bjarne Laustsen?

  Du har næppe skrevet dette til Inger Støjberg, da du vel ikke er så optimistisk at tro, hun læser FrederikshavnsAvis dagligt.
  Derfor må det vel være din egen skræmmekampagne over for de kommende vælgere!

  Det er da mere interessant at høre, hvad du har på hjerte og hvilke holdninger, du selv har i stedet for at kritisere andre. En både landspolitisk og global tendens, som du åbenbart også griber fat om.

  Socialdemokratiet har jo selv haft en statsminister, som sagde “man har et standpunkt, indtil man tager et nyt”, så det er da vel ikke noget nyt i, andre også gør.

  Omkring Arne-pensionen er det da underligt, jeg hører, mange vælger andre pensionsformer. Jeg er ikke helt klar over hvorfor, men det må du da, Bjarne Laustsen, kunne gøre rede for?

  Hvad mener du om minkskandalen, Rasmus Prehns luftning af Dankortet? Lad os i første omgang stoppe her, men der kommer gerne flere, hvis du udtrykker ønske herom 🙂

  Mener du, din egen statsminister optræder magtfuldkomment?

  Hvad har du af forslag til at føre Danmark gennem denne både militære, miljø og økonomiske krise? Det tror jeg da, læserne venter på.

  Dette indlæg er ikke en støtte til Inger Støjberg men et lønligt håb om, vores politikere inkluderet dig, Bjarne Lastsen, forholder sig til egne ideer frem for at nedgøre andre og deres ideer!

  Ser frem til dine svar og klare holdninger. Det skylder du os læsere.

  Godt valg. Det bliver nok snart udskrevet.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvad så, Inger Støjberg?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger