Ny OK Plus-forpagter i Frederikshavn

På billedet ses den nye forpagter, Martin Wacher, i sin OK Plus-butik i Frederikshavn. Foto: OK Plus Frederikshavn.

Ny OK Plus-forpagter i Frederikshavn

30. september 2022 - kl. 10:59 - af

Martin Wacher er godt klædt på til at drive en butik. Han kommer fra en stilling som Masterdata Manager i Aurora Group og har tidligere arbejdet med revision, været butikschef i Statoil og Netto, og derudover har han ikke desto mindre også nået at være selvstændig købmand. Derfor har han mange gode erfaringer med i rygsækken, som han kan gøre brug af i sin nye rolle som forpagter.

Martin Wacher overtog OK Plus-butikken i Frederikshavn i slutningen af august, og siden da har han haft meget at se til i sin nye hverdag.

”Da jeg overtog butikken stod jeg med halvanden medarbejder og et anlæg, som trængte til en opfriskning. Derfor har vi prioriteret at få rengjort og skilt alting ad for at starte forfra, og det vedrører både butikken men også personalet”, fortæller Martin Wacher.

Inden Martin Wacher overhovedet overtog butikken skulle han ud at rekruttere nye medarbejdere. Det var én af de større udfordringer, men det er lykkedes ham, og det glæder han sig over.

Håndværkere i fokus

Martin Wacher er i fuld gang med at finde ud af, hvilke nye tiltag, der skal laves, og det er allerede gået op for ham, hvilken kundegruppe, der skal fokuseres meget mere på.

”Jeg ved ikke, om jeg kender oplandet godt nok endnu, men jeg vil jo rigtig gerne udvide madkoncepterne. Jeg skal bare lige finde ud af, hvilke behov der er. For eksempel er der flere håndværkere, end jeg måske lige regnede med, og dem skal vi tænke ind i det, da de udgør en stor del af vores kundegruppe”, siger Martin Wacher.

En ny og spændende hverdag

Martin Wacher kommer oprindeligt fra Nordsjælland og har boet 21 år i Gilleje, og for nylig er han flyttet til Hjørring med sin kone og deres to børn, hvor han skal finde sig til rette i nye omgivelser.

Selvom Martin Wacher har gode erfaringer med sig fra tidligere jobs, er han alligevel på mange måder blevet kastet ud i noget nyt. Det gælder både i forhold til hans nye hverdag med familien i Hjørring men også arbejdet i OK Plus-butikken.

”Jeg har mange bolde i luften, og jeg er overalt. Jeg ligger både og skuer gulve og toiletter i butikken, og jeg sidder også til alle mulige møder”, fortæller Martin Wacher muntert.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny OK Plus-forpagter i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger