Bestem med dit kryds, om jeg fortsat skal være Nordjyllands tillidsmand

Bjarne Laustsen. Fotograf: Steen Brogaard.

Bestem med dit kryds, om jeg fortsat skal være Nordjyllands tillidsmand

1. november 2022 - kl. 12:18 - af

Indlæg af Bjarne Laustsen MF (S).

Jeg har ikke gjort mere væsen af mig denne gang end de andre 9 gange, jeg har været opstillet til Folketinget og jeg satser på min trofaste vælgere, der nu har mulighed for 10. gang, at stemme personligt på mig.

Jeg tror ikke på, man kan købe sig til stemmer, men jeg kan ikke lade være med at få den tanke, når man ser, hvad flere af blå partier bruger på deres valgkampagne.
En husstandsomdeling i hele Nordjyllands storkreds koster mindst kr. 300.000. Hertil kommer biler, bannere på container og stativer langs motorvejen, annoncer og sociale medier m.m.
Jeg synes, det har taget overhånd. I de gode gamle dage kunne vi nøjes med plakatsøjler og en enkelt fjernsyns- og radiokanal. Jeg vil godt vædde en god flaske rødvin på, at min valgkampagne bliver den billigste i forhold til antal personlige stemmer. Jeg har også været i genbrugs mode.

Mange har sagt, at det er godt nok svært denne gang med 14 partier, slet ikke. Vælg det sikrer, det er ingen grund til at sjakre med pensionen eller skattelettelser – styrk velfærden i stedet.

Jeg vil her gerne sige tak til alle de frivillige, alle der har arrangeret vælgermøder, pressen, men ikke mindst alle de vælgere, jeg har mødt, der bakker op om vores demokrati og stemmer.
Det at stille op og blive valgt er det fornemmeste. Tænk sig at have job i kraft af et demokratisk valg. Det at få lov at være tillidsmand for andre, har jeg altid været taknemlig og ydmyg for.
I får det, i ser, sagde folketingets formand til mit jubilæum, hvis der er et eller andet galt i Nordjylland, skal du nok sørge for, at vi får det at vide.

Du kan bestemme med dit kryds, om jeg skal fortsætte med at være Nordjyllands tillidsmand.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bestem med dit kryds, om jeg fortsat skal være Nordjyllands tillidsmand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger