Dødens detektiv var på besøg i HK Klubben ved de ansatte i Frederikshavn Kommune

Dødens detektiv var på besøg i HK Klubben ved de ansatte i Frederikshavn Kommune

1. november 2022 - kl. 6:09 - af

Tirsdag aften var der på Scandic The Reef, store gys, og mange triste tanker, men også mange aha oplevelser på spil, da Kriminal tekniker Kim Larsen var på besøg for at fortælle om sit ekstremt spændende job, fortæller fælles-tillidsrepræsentant Jesper Ø. Andreasen, der sammen med 90 andre HK medlemmer fik en helt enestående fortælling.

Vi mødte, kriminal tekniker Kim Larsen, der i snart 40 år har arbejdet i det danske politi med efterforskning af nogle af de mest alvorlige sager såsom drab og vold, og fortalte om undersøgelser både på gerningssteder og i laboratorier.

Vi lærte lidt om DNA. Hvordan vi mennesker er sammensat af små næsten usynlige spor, der gør arbejdet som kriminaltekniker til et job med masser af udfordringer.

Vores fingeraftryk, er unikke for hvert eneste menneske, og det kan aflæses helt ned i detaljen af de kriminaltekniker der er eksperter på området.

En kriminalteknikers arbejde foregår ofte på livets skyggeside, men så gælder det om at kaste lys over sagens rette sammenhæng, så sagerne kan blive opklaret.

Livets mange tragedier kommer man desværre alt for tæt på, udtalte Kim Larsen, men jeg er nødt til at forholde mig til den professionelle del, ellers kan jeg ikke være i det.

Ud over den hjemlige kriminalteknik, har Kim Larsen også haft adskillige udsendelser til verdens brændpunkter, hvor han har assisteret med opbygningen af politistyrker i blandt andet Kosovo, Irak og Afghanistan.

Sin fritid bruger Kim Larsen langs med åen og som formand for Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og Omegn. Det er sammen med hans familie, det der gør, at han altid finder roen og glæden til at fortsætte et arbejde, et arbejde han virkelig brænder for.

Det er vi glade for, at vi fik lov til at få indblik i, sluttede Jesper Ø. Andreasen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dødens detektiv var på besøg i HK Klubben ved de ansatte i Frederikshavn Kommune' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger