Jeg bliver meget bekymret ….

Jeg bliver meget bekymret ….

1. november 2022 - kl. 8:47 - af

…. over hvad der kan komme til at ske efter folketingsvalget.

Flere borgerlige partier er tydeligt parate til at lave et stort indhak i den danske velfærd. Som lokalpolitikker har jeg i mange år nu været med til at lave budgetter, det har været svært og endnu sværere i år hvor vi har en energikrise og inflation.

Men sammen med blandt andet Konservative, Vestre, Socialdemokratiet, er det lykkedes at få økonomien til at hænge sammen lokalt. Så når de borgerlige partier i folketingsdebatten mener der skal spares yderligere på den offentlige sektor bliver jeg vældig bekymret. Det lyder flot at man så vil sænke skatten, men hvad betyder det hvis der mangler pædagogiske lår og skuldrer i vores børnehaver og sundhedspersonale i vores ældrepleje. Jeg tror hellere vores børn vil have flere voksne til at passe på dem mens forældrene er på arbejde end de vil have flere materielle goder.

Jeg tror også pårørende vil have at deres kære bliver passet værdigt på frem for flere penge i lommen. Så kære borgere i Frederikshavn kommune. Tænk på vores fælles velfærd når i sætter jeres kryds. Det kan få store konsekvenser for os alle. Jeg mener helt klart at velfærden omk vores børn, unge, syge og ældre skal prioriteres, som SF’erne i Folketinget har kæmpet benhårdt for de sidste tre år.

Mvh

Christina Lykke

SF Frederikshavn kommune.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jeg bliver meget bekymret ....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger