Forsyningen er klar til den nye indefrysningsordning

Forsyningen er klar til den nye indefrysningsordning

2. november 2022 - kl. 11:15 - af

Fra og med den 1. november 2022 kan du tilmelde dig den nye indefrysningsordning gældende for el hos Frederikshavn Forsyning.

Først mandag den 31. oktober, dagen før den nye indefrysningsordning træder i kraft, godkendte EU-Kommissionen ordningen, som betyder, at private og virksomheder kan få indefrosset dele af energiregningen og herefter afdrage lånet over en årrække. Fra den 1. november gælder det el-regningen, mens du kan få indefrosset dele af din fjernvarme-regning fra den 1. januar 2023.

Grundet den korte tidsfrist har myndighederne givet energiselskaberne 14 dage til at indføre ordningen, men Forsyningen er nu klar til at modtage de første tilmeldinger fra el-kunderne.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Via minForsyning kan du tilmelde dig indefrysningsordningen. Du logger ind med NemID/ MitID eller e-mailadresse og under ”Min Profil” bliver du mødt med yderligere information og generelle vilkår om ordningen, som du skal acceptere. Herefter modtager du en kvittering på din tilmelding. Har du ikke mulighed for at tilmelde dig digitalt, kan du møde fysisk op hos Frederikshavn Forsyning på Knivholtvej 15 for hjælp til tilmelding.

Læs mere om indefrysningsordningen og tilmeld dig her: https://www.formularer.forsyningen.dk/indefrysningsordning-vedr-el-aftale?id=1251

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forsyningen er klar til den nye indefrysningsordning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger