Kom Videre Mand i Frederikshavn

Kom Videre Mand i Frederikshavn

2. november 2022 - kl. 5:52 - af

Er du mand og trænger du til et skub til at komme videre efter skilsmisse, arbejdsløshed, sygdom, stress eller andet, så er det gratis og anonyme forløb til mere livskraft, Kom Videre Mand, måske lige noget for dig.

Kom Videre Mand er et forløb for otte mænd i otte uger, hvor man mødes en aften om ugen. Hver aften har et tema og målet er, at deltagerne får fokus og overblik, skaber gode relationer, bliver bedre til de svære samtaler, får mere livskraft samt ikke mindst får inspiration fra hinanden til at komme videre.

Som en tidligere deltager, anonym mand på 51 år, fortæller: Jeg havde mistet gnisten. Kunne ikke klare et heldagsjob. Har gået til parterapi, fordi forholdet var dødt. Jeg lærte på møderne, at jeg ikke er den eneste i hele verden med de problemer og fik en øjenåbner, så jeg kunne tage action på mit liv og mit samliv.

Forløbet i Frederikshavn starter op torsdag den 17. november 2022 kl. 18.30 i de hyggelige lokaler i Frivilligcenter Frederikshavn, Danmarksgade 12. Forløbet er helt anonymt og gratis.

Ole Fjelking, ulønnet koordinator og gruppeleder, har siden 1. oktober 2021 været koordinator for Kom Videre Mand i Hjørring, hvor forløbene har kørt med stor succes og efterspørgsel. Ole er indfødt vendelbo og tilrettelagde i de 16 år, hvor han var i ”eksil” i Randers, en række Kom Videre Mand forløb og andre tilbud til mænd.

– Da jeg flyttede tilbage til Vendsyssel, var det naturligt at kontakte Foreningen Jordforbindelsen, hvor jeg nu koordinerer forløb for mænd, dvs. både Kom Videre Mand, Vendsyssel og Mændsyssel, som er Mænds Mødesteder i Vendsyssel, fortæller Ole Fjelking.

– Mange af de tidligere deltagere har nemlig et ønske om at fastholde kontakten med de øvrige mænd efter forløbet. De gode intentioner løber desværre ofte ud i sandet. Det er derfor vores forening nu tilbyder mændene at deltage i Mændsyssel, som er en slags overbygning på Kom Videre Mand, forklarer Ole Fjelking.

Er du mand og vil du videre – eller kender du en mand, der kunne have brug for et forløb – så kontakt Ole Fjelking på mail ole@foreningenjordforbindelsen.dk, så vil han kontakte dig, så I kan aftale nærmere.

Læs også om os på facebook: https://www.facebook.com/kvmvendsyssel
eller på vores hjemmeside: https://www.foreningenjordforbindelsen.dk/kvm/

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kom Videre Mand i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger