VEB forventer heksekedel i Højbjerg

Fra Final4. Kirsty Gilmore har lige vundet sin kamp.

VEB forventer heksekedel i Højbjerg

8. november 2022 - kl. 9:57 - af

– Vi forventer at komme ned i en heksekedel. Højbjerg får støtte får masser af tilskuere, og de “sælger” kampen som den store DM-revanche, hvor guldvinderne fra Vendsyssel skal have bank. Sådan skal det være. De er godt med lidt lir, smiler Vendsyssel Elite Badmintons cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Sandt er det, at tirsdagens jyske nyklassiker mellem Højbjerg/VIA Biler og VEB er en gentagelse af DM-finalen i april, hvor VEB vandt med 5-2 i Brøndby Hallen.

Faktisk har VEB vundet de seneste tre kampe mod den ambitiøse aarhusianske klub. For præcis et år siden vandt VEB hele 8-1 på hjemmebane over Højbjerg/VIA Biler, der ellers kom til Frederikshavn med en parade af stjernenavne, blandt andre Line Kjærsfeldt, Selena Piek, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

– På forhånd var det utænkeligt, at vi ville vinde så stort, men det gik for alvor vores vej, da vi vandt 23/21 i tredje sæt i anden mix og Josefine (R. Jensen, red.) sensationelt slog Line Kjærsfeldt, husker VEB’s cheftræner.

I august 2020 lykkedes det VEB at vinde med 7-2 i Højbjerg, som skal tre år tilbage for at finde en sejr over VEB. I november 2019 slog aarhusianerne VEB med 7-2.

– På papiret bør det denne gang blive en tæt kamp, men de seneste indbyrdes opgør i grundspillet har givet klare sejre, bemærker Allan Kolbro Nielsen.

I Højbjerg-lejren er sportschef Michael Kjeldsen kæmpe optimist.

– Vi banker dem, smiler han i en video på klubbens Facebook.

Efter fire af ni runder i grundspillet ligger VEB på fjerdepladsen med 33 point. Højbjerg/VIA Biler topper rækken med 36 point, men da der spilles om 12 point i alle kampe, er topstriden usædvanlig tæt. Mellem Højbjerg/VIA Biler og VEB ligger Solrød Strand og Skovshoved, begge med 34 point.

VEB-spillerne træner let i Skagen tirsdag formiddag, inden der er afgang til Aarhus.

VEB skal også i aktion torsdag aften, hvor Odense kommer til Skagen. Arena Nord er optaget af bluesfestival, og derfor spilles hjemmekampen mod fynboerne i Badmintonhallen i Skagen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'VEB forventer heksekedel i Højbjerg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger