Channie fandt fællesskabet på Boblberg

Channie fandt fællesskabet på Boblberg

12. november 2022 - kl. 7:01 - af

48-årige Channie er førtidspensionist og har altid haft lidt svært ved at holde på venskaber, da hun har ADHD, der giver hende forskellige udfordringer. På Boblberg søgte hun efter ligesindede, og de er nu tre kvinder, der mødes fast første mandag i måneden hjemme hos en af dem til en kop kaffe og dybe snakke om filosofi.                          

Channie på 48 år er førtidspensionist og bruger det meste af sin tid på frivilligt arbejde. Channie har altid haft lidt svært ved at holde på venskaber pga. hendes ADHD, der giver hende forskellige udfordringer, men ønskede at finde nogle ligesindede veninder. Af sin datter fik hun anbefalet Boblberg, som hun tænkte, var en oplagt mulighed i sin jagt på nye venskaber.

På Boblberg blev Channie kontaktet af en kvinde, som havde oprettet en bobl med ”kvindefilosofi” som overskrift, hvilket hun syntes lød super spændende.

Dette udviklede sig hurtigt til en gruppe på tre skønne kvinder inklusiv Channie, der nu mødes fast første mandag i måneden hjemme hos en af dem til en kop kaffe og dybe snakke om filosofi.

”Vores fællesskab bygger på nørderier i de små detaljer, fokus på positivitet, der skal varme, dybde og nærvær i de små ting”, fortæller Channie.

Channie synes, Boblberg er et godt koncept, da der er mange ensomme mennesker, og at man på siden kan søge noget specifikt. Hun har anbefalet Boblberg til mange, da hun kender mange psykisk sårbare. Hun synes, det er fedt, at man kan søge det, man har brug for og selv bestemme det tempo, man vil tage det i.

”Bare spring ud i det og kontakt folk, du ikke kender”, slutter Channie.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Channie fandt fællesskabet på Boblberg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger