Julen står for døren …. i Rådhuscentret

Julen står for døren …. i Rådhuscentret

15. november 2022 - kl. 6:07 - af

Uret er igen sat en time tilbage, de sidste blade på træerne er snart faldet af, vinden rusker og alle de andre tegn på efterår er til stede. Men faktisk går tiden så hurtigt, at december allerede er næste måned på kalenderen.

Et sikkert tegn på, at julen står for døren, er det årlige julemarked i Rådhuscentret på Parallelvej. Det finder sted fredag den 25. november 2022 fra kl. 10.00 – 15.00 og alle er velkommen.

I år bliver Rådhuscentret igen fyldt med gode varer fra aktivitetens kreative afdeling med brugskunst, hjemmestrikkede strømper, nisser og engle og skønne sager, der er blevet fremstillet i det forgangne år. Og selvfølgelig har køkkenet også lækre anretninger med julemad, vafler, honningkager og kaffe på kanden.

Centerrådet står i år for underholdningen ….. desværre ikke på scenen, men har allieret sig med den populære og lokale Hansen Trio, som går på scenen kl. 13.00 og spiller en times tid. De har taget deres julenumre med, så vi alle kommer i den rigtige stemning. Og måske endda med en fællessang eller to.

Dagen igennem vil alle boder være åbne, og kigger du godt efter, finder du sikkert også den glade julemand. Mange af byens butikker har været super gavmilde og sponsoreret præmier til centerrådets lotteri. Så en opfordring til at invitere familien, naboer og venner med til Julemarked i Rådhuscentret på Parallelvej 6 fredag den 25. november og kom i godt humør.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julen står for døren …. i Rådhuscentret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger