Stor søgning til brobygning på Maritim Student

Stor søgning til brobygning på Maritim Student

17. november 2022 - kl. 10:00 - af

Frederikshavn Gymnasium og Martec oplever i disse uger en ekstra stor søgning til brobygning på uddannelsen Maritim Student HF & STX, som de udbyder sammen.

Hele 54 elever har således meldt sig til brobygning i næste uge. En stor del af disse elever skal overnatte på Martecs skolehjem på Kragholmen, da de ikke lige kan nå hjem. De kommer nemlig langvejs fra.

De kommer fra Rønne, Middelfart, Vejle, Skals, Skive, Venø og Nørre Nissum. Mange er fra efterskoler, mens andre i øjeblikket går i ordinær 9. eller 10. klasse.

Der er også elever fra Aalborg og mere lokalt fra Hjørring, Skagen, Frederikshavn, Sæby og Strandby. En del elever kommer også fra de to lokale efterskoler Stidsholt og Hørby, ligesom Hou Maritime Idrætsefterskole også i år sender en del elever i brobygning i Frederikshavn.

”Vi er naturligvis glade for den store søgning, som jeg tror bunder i, at Maritim Student er en spændende uddannelse, og at vi har skruet et godt program sammen. Håbet er naturligvis, at mange af eleverne søger ind på uddannelsen næste skoleår”, siger uddannelsesleder på Frederikshavn Gymnasium Jan Bjeldbak.

Alle elever skal deltage i en 2-dages brobygning på henholdsvis Martec og Frederikshavn Gymnasium, hvor den står på undervisning, udfordringer og socialt samvær, ligesom eleverne skal besøge Flådestation Frederikshavn.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor søgning til brobygning på Maritim Student' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger