Konservativ suppleant modsiger beslutningen om Royal Run i Skagen

Konservativ suppleant modsiger beslutningen om Royal Run i Skagen

18. november 2022 - kl. 9:18 - af

Der er travlt ved håndvasken i økonomi, når Frederikshavn Kommune ikke vil give 1.1 million kr. for at få Royal Run til Skagen. Jeg må sige at jeg bakker Peter Sørensen (V) op om, at havde placeringen af eventet været i Frederikshavn eller Sæby, så havde økonomiudvalget formentlig haft et andet synspunkt på sagen.

Hvis Royal Run kom til Skagen ville det være en stor nyhed og til glæde for borgerne at der kom så stort et event til Skagen. 1.1 millioner – hvor stor en udgift vil det være, når vi ser på, hvad vi kan få ud af det. Hvis man ser på, hvor mange der i de tidligere år har deltaget i Royal Run i f.eks. Ålborg – ville det så ikke være godt, hvis I havde sagt ja – på den måde kunne vi have fået lige så mange dejlige og aktive mennesker til vores kongeriges nordligste punkt.

Min tvivl i forhold til jeres beslutning, opstår særligt på baggrund af at Kommunen takker nej til at få kronprinsen herop, hvilket ikke kun kunne skabt et stort nordjysk event for hele familien. Samtidig havde der været en stor tilslutning fra både nær og fjern, som ville kunne bidrage til vores turisme – hvilket som jeg forstår er ét af vækstsporene i Frederikshavn Kommune.

Jeg har en forståelse for at vi lever i en sparsom/hård tid, hvor hver en krone bliver vendt. Når det så er sagt, finder jeg Royal Run i Skagen som en ære, men også som en investering i vores Kommune som kunne have bidraget med positiv omtale og givet os noget tilbage på sigt. 

Med venlig hilsen

Thomas Strauss  Jensen (C)

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Konservativ suppleant modsiger beslutningen om Royal Run i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger