Bibliotekerne julehygger med teater, kreavĂŚrksteder og ballet

Børn kan se og prøve ballet lørdag den 3. december pü Kappelborg.

Bibliotekerne julehygger med teater, kreavĂŚrksteder og ballet

24. november 2022 - kl. 8:25 - af

Julestemningen har for alvor bidt sig fast hos Bibliotek & Borgerservice med en masse gode tilbud, hvor du og dit barn kan slippe jeres kreative evner løs, gü til børneteater, se og prøve at danse ballet, og sü kan I booke en pose juleunderholdning sÌrligt udvalgt til jeres familie.

“Det Lille Turneteater” kommer til Manegen i SĂŚby med den poetiske forestilling ’Juleevangeliet’ lørdag den 3. december, kl. 10.00-10.35, der portrĂŚttere den mĂĽske vigtigste og smukkeste fortĂŚlling i hele verdenen.

Inspirationen har teatret fået fra Selma Lagerlöfs bog ’Kristuslegender’, og her får du historien om den dag, hvor de blinde kunne se, de døve kunne høre, og hvor de håbløse fik håb og de fortvivlede tro.

Forestillingen passer godt til børn fra 5 ür. Billetterne køber du pü bibl.frederikshavn.dk under Arrangementer.

Balletforestilling for børn
En collage eller et patchwork af ingredienser fra büde den traditionelle, den klassiske og den nyere balletverden er udgangspunktet for den farverige og tankevÌkkende balletforestilling, som du og dit barn kan opleve pü Kappelborg i Skagen lørdag den 3. december, kl. 11.

Balletten udføres af elever fra Det Kongelige Teaters Balletskole i Holstebro, og I skal bare lÌne jer tilbage, nyde den smukke dans og fü en dejlig oplevelse.

Forestillingen kan varmt anbefales til büde piger og drenge i alderen 6-12 ür, og efterfølgende kan børnene deltage i en lille workshop, hvor de selv kan prøve krÌfter med ballet sammen med en balletlÌrer og nogle af eleverne. Billetterne finder du pü bibl.frederikshavn.dk under Arrangementer.

BørnevÌrksted
Børn fra tre ür kan ogsü besøge BørnevÌrkstedet pü Frederikshavn Bibliotek i december müned. Lørdag den 3. december fra kl. 11-13 laver vi glimmer-julekugler, for det er jo snart jul, og det er ikke spor for tidligt at fü lavet noget pynt til at hÌnge op.

Alle børn er velkommen, og du behøver ikke at melde dig til, bare mød op! Müske er det en god idÊ at tage en voksen med, hvis du ikke helt selv kan klare saks og limpistol.

Torsdagskrea
Hver anden torsdag inviterer Frederikshavn Bibliotek børn fra fem ür og op til kreahygge fra kl. 15-17, hver gang med et nyt tema, og i december skal vi selvfølgelig julehygge.

• Den 1. december kan du male dit eget kalenderlys, så du kan tælle ned til juleaften.
• Den 8. december kan du male dit eget krus, som du eventuelt kan bruge til en julegave.
• Den 15. december laver vi julepynt af filt og gamle bøger.

Du behøver ikke at melde dig til, bare mød op!

Book en juleferiepose
Bestil en pose med spÌndende underholdning til dig og din familie, det kan vÌre bøger, film, brÌtspil osv. Det eneste du skal gøre, er at udfylde en formular pü bibliotekets hjemmeside med jeres interesser, og sü pakker bibliotekets personale en pose helt efter jeres ønsker.

Nür posen i løbet af et par dage er pakket fÌrdige, für du besked om, at du kan hente din pose pü dit lokale bibliotek i den betjente übningstid. Tilbuddet med at booke en pose gÌlder frem til og med fredag den 23. december, kl. 12.

Vi hĂĽber, at rigtig mange har lyst til at kigge forbi til julehygge, lyder opfordringen, og vi har naturligvis ogsĂĽ pyntet bibliotekerne op til jul.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bibliotekerne julehygger med teater, kreavĂŚrksteder og ballet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger