Scenen blev sat for en generalforsamling med kæmpe opbakning fra medlemmer

Scenen blev sat for en generalforsamling med kæmpe opbakning fra medlemmer

24. marts 2023 - kl. 6:52 - af

Salen i Det Musiske Hus var fyldt med tæt på 100 forventningsfulde og glade gæster, da Frederikshavn Teaterforening tirsdag aften afholdt den årlige generalforsamling.

Forud for generalforsamlingen holdt Borgmester Birgit S. Hansen en kort tale og takkede for den store indsats Frederikshavn Teaterforening gør for kulturlivet i vores kommune sammen med andre kulturudbydere. Mennesker lever ikke af brød alene, der skal også åndelig føde til, sluttede Birgit med et stort smil.

Der blev aflagt beretning af formand Lilly Pedersen, der kom ind på de trange tider der har været, men som nu tegner lysere med et håb om opbakning fra publikum. Teater er med til at sikre den mentale sundhed, og det skal vi alle lægge vægt på.

Foreningen har en god fremgang i medlemmer og det er vi stolte af fortalte formanden.

Kassereren aflagde regnskab og buget og det hele blev godkendt af forsamlingen.

Der blev genvalg til alle de af bestyrelsen der var på valg, så bestyrelsen er igen funktionsdygtig og med masser af optimismen for fremtiden, konstaterede dirigent Mogens Damm og takkede for god ro og orden.

Efter generalforsamlingen blev brochuren for sæson 23/24 uddelt og købelysten viste en rigtig god gænge, hvilket bestyrelsen er meget glade for, det tegner godt for den sæson vi nu åbner op for, slutter en glad og stolt bestyrelse,

Brochuren kan afhentes i Det Musiske Hus, hos formanden eller hos kassereren i Sæby, slutter formanden og inden længe kan alle via hjemmesiden bestille masser af gode oplevelser lige her hvor hjertet slår.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Scenen blev sat for en generalforsamling med kæmpe opbakning fra medlemmer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger