SKAL og Saltlandet søger kommunalt tilskud

SKAL og Saltlandet søger kommunalt tilskud

7. september 2023 - kl. 6:55 - af

Frederikshavn Kommune har modtaget 2 ansøgninger, som henhører under ”puljen om de frie midler” for tredje kvartal i 2023. Ansøgningerne behandles af Kultur- og Fritidsudvalget på udvalgets næste møde i dag den 7. september.

De frie midler kan støtte oplevelsesøkonomiske eller vidensøkonomiske målsætninger, vækst- og talentlagsfremmende projekter, faglige og kunstnerisk inkluderende projekter, inkluderende projekter, synliggørende og banebrydende projekter, særlige børnekulturelle aktiviteter samt folkelige kulturelle aktiviteter.

Der er godt 59.000 kr. tilbage til uddeling i puljen i tredje ud af fire ansøgningsrunder i år. Der søges om i alt 124.000 kr.

Samtidskunstforeningen SKAL søger om 120.000 kr. til driftsudgifter i forbindelse med udstillingsprogrammet 2024 i ”SKAL Contemporary” i Skagen.

Kommunens Center for Kultur og Borgerservice gør opmærksom på, at SKAL tidligere har ansøgt om et flerårigt driftstilskud. Ansøgningen blev behandlet på mødet i august, hvor det blev besluttet at udsætte sagen til januar 2024. På baggrund heraf kan administrationen ikke anbefale ansøgningen over for Kultur- og Fritidsudvalget.

Saltlandets Historiske Forening Sæby søger om 4.000 kr. til udstillingen ”Gårdbilleder”, der vises i For Retfærdigheden i Sæby i september måned. Her anbefaler Center for Kultur og Borgerservice, at ansøgningen støttes.

Tekst: Per Rye

En kommentar til “SKAL og Saltlandet søger kommunalt tilskud” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “SKAL og Saltlandet søger kommunalt tilskud”

  • Kultur- og Fritidsudvalget besluttede at støtte Saltkandet ned 4.000 kr. og SKAL Contemporary med 15.000 kr.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SKAL og Saltlandet søger kommunalt tilskud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger