Helge Andersen Frederikshavn ”ser grønt”

Indehaver Helge Andersen og Erhvervssælger Bo Rævdal ser frem til sælge Maxus elbiler i Vendsyssel.

Helge Andersen Frederikshavn ”ser grønt”

6. september 2020 - kl. 9:51 - af

Elbilproducenten Maxus har etableret sig i Danmark. I Vendsyssel er Helge Andersen Frederikshavn eneste Maxus forhandler!

Maxus elbiler til Frederikshavn

”Jeg har valgt at takke ja til at blive Maxus forhandler, da interessen for elbiler vokser støt. Maxus elbiler er nogle af de første på markedet, der både har den rigtige pris og en fornuftig rækkevidde på en opladning”.

“Alle, der er aktive inden for bilindustrien, er opmærksomme på, at benzin- og dieseloperationer ubønhørligt er ved at blive udskiftet, men indtil videre er emissionsfrie biler et marginalt fænomen for de få, der har råd,”. Af de over en halv million varebiler, der i øjeblikket ruller på vores veje, er kun få elektriske, derfor er der behov for en et bilmærke som Maxus”, forklarer indehaver Helge Andersen.

Et mærke med stort potentiale

”Vi har netop modtaget varebilen Maxus e-Deliver3, og vi oplever allerede stor interesse fra det offentlige f.eks. fra mange kommunale afdelinger. Men også private virksomheder er interesserede, da ”grøn kørsel” og miljøbevidsthed er en del af strategiplanen mange steder”.

”Sidst i september kommer Maxus Euniq. Det er en 7 personers personbil på 100% el. Jeg tror på, at Maxus har gode muligheder for at etablere sig i Danmark, da vi snart både kan levere til erhvervslivet og til privatpersoner”, udtaler Helge Andersen.

Om e-Deliver3

Da varebilen e-Deliver3 er ”født” som elbil, og altså ikke en ombygget benzin eller dieselbil er den lettere end andre modeller på markedet, og det giver en fordel i form af højere nyttelast. E-Deliver lover en rækkevidde på op til 342 km. Modellen findes i to forskellige længder og med to batteripakker på 35 og 52,5 kWt. Priserne starter fra 199.995 kr. ex. moms.

Om Maxus

Maxus er et helejet datterselskab af SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation), der producerer syv millioner biler årligt. Det gør selskabet til Kinas største – og verdens syvende – største bilproducent.

Da Maxus ejers af SAIC der er partner i verdens største producent af elbilbatterier, CATL (Contemporary Amperex Technology Ltd), er batteriets fremtidige leveringskapacitet sikret

Maxus har været etableret i Norge siden 2018, hvor IKEA blandt andet bruger Maxus modeller til hjemmeleveringer i Oslo-området. I Sverige testes Maxus EV80 af en række vognmænd, inklusive Widrikssons og Bring Sweden.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Helge Andersen Frederikshavn ”ser grønt”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger