Håndbold: Vigtige point på spil i Drinx Arena

Håndbold: Vigtige point på spil i Drinx Arena

11. september 2020 - kl. 12:49 - af

Efter sidste weekends udekamp mod Ajax København, hvor det lykkedes Vendsyssel Håndbold at få det første point i Kvindeligaen, så gælder det nu Skanderborg Håndbold, på hjemmebane i Syvsten.

Cheftræner Kent Ballegaard siger forud for kampen:
– Lørdag eftermiddag er der hjemmekamp igen. Modstanderne denne gang er Skanderborg, og et hurtigt blik på tabellen og almindelig sund fornuft, fortæller med tydelighed at det er to meget vigtige point der er på spil.

Gæsterne fra festivalbyen har endnu ikke høstet point til kontoen, men modstanden har heller ikke været hold de forventeligt skulle hente point imod. De havde dog stor ære af deres seneste opgør imod Silkeborg/Voel, så vi kan roligt forvente at de vil komme med stor fysik, en enorm fight og dertil et velstruktureret spil, og det er nogle af præmisserne vi skal op imod.

Vi er selv kommet på tavlen via en flot indsats i udekampen mod Ajax, og har arbejdet fokuseret videre med de ting, som vi skal have flyttet yderligere. Jeg er som træner meget tilfreds med at vi konstant rykker os, og at vi synes at have vænnet os ganske fint til at spille ligahåndbold. Alle spillere har vist deres berettigelse, og byder rigtig godt ind til fællesskabet. Lørdagens kamp handler for os om at holde fokus på vores ting, og udstråle en lyst og vilje til at bidrage med de gode værdier og ditto aktioner på banen. Så er jeg meget fortrøstningsfuld ift. at vi kan hjemtage vores første sejr i Bambusa Kvindeligaen.

Vi glæder os helt vildt til igen at vende tilbage til DRINX Arena, foran vores trofaste publikum, som kan give os det ekstraordinære, der er brug for i disse vitale kampe.

Slutteligt vil jeg benytte disse linjer til at sende min største medfølelse og tanker i forbindelse med Torben Vævers tragiske dødsfald. Æret være hans minde.

God kamp!

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Håndbold: Vigtige point på spil i Drinx Arena' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2024 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger