Stor dag for Victor Svendsen

Stor dag for Victor Svendsen

16. september 2020 - kl. 19:03 - af

Victor Svendsen blev i dag optaget på Badminton Danmarks Nationale Elite Træningscenter.

Victor Svendsen: Afg√łrende for min karriere.

VEB-spilleren Victor Svendsen opnåede i dag en milepæl i sin karriere, og denne gang var der ikke tale om en sejr i en international turnering.

Den 25-√•rige hj√łrringenser blev onsdag optaget p√• Badminton Danmarks Nationale Elite Tr√¶ningscenter i Br√łndby.

VEB-spilleren har v√¶ret tilknyttet centret, siden han flyttede til K√łbenhavn for nogle √•r siden, men der er alligevel en verden til forskel at blive “fast medlem” af det fineste selskab i Badminton Danmark.

РDet betyder, at jeg får Kenneth Jonassen (landstræner, red.) som min hovedtræner, og jeg får adgang til Team Danmarks ekspertise, for eksempel fysioterapeut, styrketræner, diætist med mere, siger Victor Svendsen.

Den dygtige VEB-spiller kan ogs√• nu se frem til at f√• endnu mere opm√¶rksomhed til tr√¶ningen i Br√łndby Hallen, ligesom han givetvis bliver sendt af sted til flere og st√łrre turneringer.

– Det er meget afg√łrende for, at jeg kan tage n√¶ste skridt i min udvikling, og der er selvf√łlgelig ogs√• lidt √łkonomi i det, smiler Victor Svendsen.

Han satser på, at hans næste internationale turnering bliver Denmark Open i Odense i dagene 13.-18. oktober. Han er p.t. nr. fire på reservelisten i herresingle, og Badminton Denmark vurderer derfor, at der bliver plads til VEB-spilleren.

Victor Svendsen ligger p.t. nr. 64 på verdensranglisten.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor dag for Victor Svendsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2024 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger