Mens vi venter på den russiske vaccine

Mens vi venter på den russiske vaccine

25. september 2020 - kl. 7:59 - af

TV-2 annoncerer akustisk jubilæumstour i arena nord frederikshavn onsdag den 4. november 2020. 

”’Mens vi venter på den russiske vaccine’ er temaet, når vi i bandet tager på akustisk jubilæumstour rundt i landet. Da coronaen ramte Italien, udtalte den legendariske filmmusikskaber Morricone, at nu måtte videnskaben klare arbejdet. Vi tror ikke, videnskaben kan gøre det alene. Sangene, fortællingerne og musikken har også et ansvar. Det vil vi gerne vise på vores akustiske tour ved at rykke tættere sammen og, på behørig afstand, hylde nærværet, fælleskabet og glæden. Og ikke mindst denne nye og anderledes tid, vi går i møde.” 

Således beretter Steffen Brandt om TV-2’s forestående jubilæumstour. Det folkekære band runder i 2020 et skarpt hjørne og kan i samme ombæring løfte sløret for en unik og akustisk jubilæumstour. Glæd dig til årets musikalske oprejsning, når TV-2 i november og december lægger landet ned og finder sig til rette i din hjertekule – og på din vej ind i et nyt år. Som Steffen forklarer det:

”Vi kommer som altid med fred. Og kærlighed! Vi kommer med 40 års sange om livet og døden og alt det imellem. Vi trækker en linje ned gennem historien og finder de sange frem, som nærmest synger sig selv, blandet med de sange, som er vores bud på noget tidløst og eviggyldigt. Vi skal hylde fælleskabet, sammenhængskraften, samværet og det folkelige, og vi glæder os helt vildt til at sparke 40-årsfesten i gang!”

Tidløse klassikere som ‘Bag duggede ruder’, ’ Alt hvad hun ville var at danse’ og ‘De første kærester på månen’ er blot et lille udpluk af de mange hits, som TV-2 har leveret til den danske befolkning siden bandets opståen i 1980. Hele fire årtier har passeret, og med de samme fire bandmedlemmer, Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas), tilhører TV-2 nu de sjældenheder i dansk musik, som har holdt sammen og leveret musik i usædvanlige 40 år. Fornyelse er et nøgleord, når sange gennem 40 år opstår som en spejling af en skiftende virkelighed, samfundet, mennesker og den daglige trummerum. Netop derfor dykker TV-2 direkte ned i det højaktuelle behov for at stå sammen og finde håb – med en akustisk lyd som favner med intimitet og nærvær:

”Vi startede nede i 80’erne med at indspille sange, som vi syntes, at vi selv og tiden trængte til. Vi har ladet tilværelsen passere gennem sangene som et slags filter i et forsøg på at forstå en hastig skiftende virkelighed. For at kunne gøre det ordentligt, er man nødt til at sætte sig selv på spil. Vi har trukket vejret gennem sangene – nogle gange hæsblæsende og energisk, andre gange med en eftertænksomhed, grænsende til nagende tvivl og uro. 40 år er lang tid, men vi har først og fremmest stadig en stor glæde ved at spille. Sammen. Så længe vi kan gå på scenen og finde den energi og lyst, fortsætter vi!” 

Glæd dig til årets musikalske oprejsning, når TV-2 i november gæster Arena Nord og finder sig til rette i din hjertekule – og på din vej ind i et nyt år.

Billetsalget starter fredag den 25. september kl. 10. Billetter kan købes her: www.arenanord.dk

Der vil kun være plads til 450 siddende gæster.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mens vi venter på den russiske vaccine' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger