Jorden rundt og hjem igen

Arkivfoto: Emil på scenen sammen med broderen Theis.

Jorden rundt og hjem igen

2. maj 2021 - kl. 9:37 - af

Endnu et udbytterigt samarbejde bliver nu søsat – når Erhvervshus Nord og Frederikshavn Teaterforening kan afsløre, at de har indgået en alliance, hvor en verdensfarer er inviteret til Frederikshavn, nemlig Emil Midé Erichsen – vi kommer med Jorden rundt og hjem igen.

Det sker den 5/4-2022 kl. 19,00 på Frederikshavn Handelsskole.

https://www.frederikshavnteaterforening.dk/jorden-rundt-og-hjem-igen-med-emil

Erhvervsdirektør Niels Bay Christensen og formand for Frederikshavn Teaterforening Lilly Pedersen, er enige om, det er vigtigt at vi på denne måde kan vise, at erhverv og kultur står sammen om de gode oplevelser i lokalområdet.

OM: Emil Erichsen er den fødte sejler. Som 11-årig overtog han selv rorpinden i sin første optimistjolle.

Efter tre års jordomsejling ombord på skibet Havana vendte Emil Midé Erichsen hjem til Danmark i 2016. I dette Emil Erichsen foredrag fortæller han historien om den omvæltning, det var at komme hjem igen. Gennem nye historier fra sejlturen og endnu ikke viste klip fra Kurs mod fjerne kyster, vil Emil tage publikum med ombord på Havanas rejse hjemover og med indlevelse fortælle om, hvordan det var fra den ene dag til den anden at skifte den stille hverdag på båden ud med et liv hjemme i gamle rammer, men med et forandret syn på tilværelsen.

Med oplevelser og fortællinger fra sydlig halvkugle i Stillehavet til Barentshavet nord for polarcirklen, fortæller Emil også om en jordklode, der er hårdt presset og under forandring.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jorden rundt og hjem igen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger