Beiwen Zhang gør comeback i VEB

Cheftræner Allan Kolbro Nielsen sammen med Beiwen Zhang.

Beiwen Zhang gør comeback i VEB

3. maj 2021 - kl. 7:37 - af

Efter to sæsoners fravær gør den 30-årige amerikaner Beiwen Zhang i næste sæson comeback i Vendsyssel Elite Badminton. Hun ligger nr. 14 på verdensranglisten og vandt søndag aften PAN AM (det amerikanske mesterskab).

Den amerikanske charmetrold er ubetinget den stærkeste damesingle nogensinde i VEB, og hun var særdeles populær blandt holdkammerater, fans og sponsorer, da hun fra 2016 til 2019 spillede i VEB.

Hun stoppede i VEB, fordi hun ønskede at bruge alle sine kræfter på at kvalificere sig til OL i Tokyo i 2020. Allerede dengang aftalte VEB og Beiwen Zhang, at de skulle genoptage samarbejdet efter OL.

– Desværre blev OL udsat et år, så vi har nu spillet to sæsoner uden Beiwen, men nu er vi blevet enige om, at hun spiller for os igen i sæsonen 2021/2022. Det glæder vi os alle meget til, siger formand Jan R. Jensen.

Amerikaneren glæder sig også til igen at trække i VEB-trøjen, som hun fik overrakt i Holbæk, hvor hun netop har trænet i tre uger på The Badminton Europe Centre of Excellence.

Det er igen home Skagen/Frederikshavn, som kommer til at stå på maven af Beiwen Zhang. De var også sponsor for hende, da hun senest repræsenterede VEB.

– Vi spurgte Kasper og Nicklas (indehavere af home Skagen/Frederikshavn, red.), om de ville være med at skaffe Beiwen “home” til VEB, og den idé kunne de heldigvis ikke stå for, smiler VEB’s næstformand, Jacob Høyer Filt Juhl.

Sæsonen er endnu ikke slut for VEB. 22.-23. juni afvikles Final 4 i Brøndby Hallen. Mandag 10. maj mødes de fire semifinalister hos Badminton Danmark, og her skal VEB som vinder af grundspillet vælge semifinale-modstander. Valget står mellem Skovshoveds danske mestre og Værløses sølvvindere.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Beiwen Zhang gør comeback i VEB' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger