SOS Nord giver deres medlemmer is under fødderne

SOS Nord giver deres medlemmer is under fødderne

23. maj 2021 - kl. 9:14 - af

Når nu Frederikshavn Kommune har valgt ikke at genåbne for muligheden for at skøjtehallen igen må åbne, var Skøjte og Sports Forening Nord og dens mange medlemmer nødt til at søge andre steder hen. Heldigvis er Aalborg Kommune så venlige at tilbyde muligheden for træning på is.

Flere gange om ugen køres der konvoj til Gigantium i Aalborg. Det er dejligt at se glæden over at være tilbage på isen lige fra de store til de små. Som vi ser på det som forening er vi nødt til at give vores utroligt dygtige løbere mulighed for træning.
Vi har Julie Haagensen og Laura Dollerup der skal til Special Olympics wintergames i Rusland i januar 2022. Foreningen tæller også Babeth Hansson Östergaard der tilhører Danmarks elite indenfor sporten og som i den kommende sæson har en del internationale konkurrencer foran sig. Flere år i træk har hun været dansk og jysk mester. I denne sæson skal hun rykkes op som junior og bliver dermed feltets yngste deltager i Danmark.
Vi har desuden mange yngre medlemmer der gerne vil udvikles og komme på is.

Vi som forening gør alt for vores medlemmer, så de kan få (næsten) alt, hvad de ønsker sig. Selvfølgelig er omkostningerne store ved at leje isen i Aalborg, men det må foreningen prøve at finde en løsning på. Det vigtigste er at medlemmerne igen har fået is under fødderne. Vi har valgt ikke at opkræve noget iskontingent i år, da det var synd for vores medlemmer. Vi syntes ikke, vi kunne opkræve penge for istræningen, når vi ikke havde noget is at tilbyde.
Selvom det ikke bliver til mange træningstimer i Aalborg og tiderne måske ikke er helt optimale, så er det vigtigt at huske på at i disse tider er lidt is bedre end ingen is.

Derfor tager foreningen denne store udskrivning frem til uge 28, hvor vi har sommer camp i Frederikshavn.
På grund af Corona-situationen er der nu plads til nye medlemmer, der er hjertelig velkommen til at kontakte os, hvis der er nogen, som ønsker is under fødderne hele sommeren og dermed blive en del af vores fantastiske skøjte-familie, hvor fællesskab, hygge og træning er i fokus.

Træningen i Frederikshavn fortsætter uændret med masser af gymnastik og tekniktræning. Samtidig med at nedtællingen til at få hjemmebane-is under fødderne igen, om ikke før så i uge 28, er godt i gang.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SOS Nord giver deres medlemmer is under fødderne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger