Vendsyssel har valgt sin onde ånd til dette års Final 4-semifinale

Vendsyssel har valgt sin onde ånd til dette års Final 4-semifinale

10. marts 2022 - kl. 12:10 - af

Der er lagt op til nordjysk revanche for Vendsyssel, når de til VICTOR Final 4 2022 møder Værløse i deres semifinale. Med valget af Værløse møder Skovshoved og Højbjerg/ViaBiler hinanden i den anden semifinale af dette års Badmintonligaslutspil.

Som vinder af Badmintonligaens grundspil var det op til Vendsyssel at udpege deres modstander til semifinalen ved VICTOR Final 4. De kunne vælge mellem Værløse og Højbjerg/ViaBiler, og her faldt valget på Værløse. Det kan give god mening, eftersom Værløse lige akkurat klarede den videre fra grundspillet med deres fjerdeplads.

Men, men, men. Ved sidste års Final 4 valgte Vendsyssel også Værløse, og her tog de sjællandske underdogs en overraskende sejr på 5-1. Så hvad har fået Allan Kolbro Nielsen og co. til at genvælge deres onde ånd?

– Sidste år, gik det ikke helt efter bogen. Flere faktorer spillede ind, men vi var specielt udfordret i optakten. Så vi har valgt Værløse igen, fordi vi mener, at vi er et stærkere hold end dem, og det er mod dem, vi ser vores største chancer, siger VEB-træner Allan Kolbro Nielsen og supplerer.

– Når det er sagt, er det med stor ydmyghed. For alle holdene til Final 4 er stærke, så vi ved også, hvad vi er oppe imod. Værløse er et godt hold. De overrumpler mange hold i ligaen, fordi de står med ild i øjnene, men det er også det, vi gør. Vi er en enhed, og vi kæmper til det sidste. Når vi rammer topniveauet, skal vi kunne slå et hold som Værløse.

Siden sidste års semifinalenederlag, har Vendsyssel også formået at slå Værløse. Det skete i sæsonens første holderunde, hvor de hjemme i Arena Nord vandt 7-2. Med sejren in mente og en forhåbentlig bedre optakt end sidste år, forventer Allan Kolbro Nielsen, at truppen er helt klar til den 20.-21. april i Brøndby Hallen.

– Vi skal have en god optakt, og det, der skete sidste år, har sat sig i os, og ingen af os har lyst til, at det skal ske igen. Jeg tror ikke, at jeg skal prikke til den store flamme i spillerne. De vil så gerne vinde, så den ild beror i dem allerede. Om vi så ender med at vinde, er altid svært at sige, siger VEB-træneren.

Til trods for at have vundet grundspillet ser Kolbro Nielsen ikke nødvendigvis sit hold som favoritter til at løbe med mesterskabet.

– Vores chancer for at gå hele vejen er til stede, men jeg ser Skovshoved som favoritter, da de ikke har tabt en eneste kamp i grundspillet. Rammer vi topniveauet, kan vi slå alle sammen, men der er flere ting, der skal gå op i en højere enhed, siger Allan Kolbro Nielsen.

De dobbelte forsvarende mestre fra Skovshoved klarede den videre på andenpladsen i grundspillet, men som Allan Kolbro Nielsen pointerer, så undgik de at tabe en eneste af deres ni kampe.

Skovshoved møder i deres VICTOR Final 4-semifinale Højbjerg/ViaBiler, og her kan vi formentlig se frem til en yderst spændende kamp. I deres indbyrdes møde i grundspillet endte det 5-4 til Skovshoved, og ‘skovserne’ forventer også en spændende semifinale.

– Det var forventeligt, at vi ville få Højbjerg i vores semifinale, så jeg er ikke overrasket over Vendsyssels valg. Jeg tror, at det bliver en meget tæt semifinale. Det bliver spændende, og vi håber og tror selvfølgelig på, at vi kan tage mesterskabet for tredje gang i træk, selvom det bliver svært, siger Badmintonliga-legenden og Skovshoved-træner Joachim Fischer.

VICTOR Final 4 spilles den 20.-21. april i Brøndby Hallen, og billetsalget forventes at begynde om et par uger.

Semifinalerne afvikles på fem baner i alt onsdag den 20. april klokken 18.00, hvor de to semifinalekampe deles om Bane 3.

Finalen samt bronzekampen spilles torsdag den 21. april klokken 18.00. Finalekampen spilles på Bane 1-2 og bronzekampen på Bane 3-5.

TV 2 SPORT sender ikke VICTOR Final 4, men hele eventen kan livestreames gratis på www.badmintonlife.dk (kræver kun en profil).

VICTOR Final 4-kampene afvikles som følger:
Onsdag den 20. april
Kl. 18.00, Semifinale 1: Vendsyssel – Værløse
Kl. 18.00, Semifinale 2: Skovshoved – Højbjerg/ViaBiler
Torsdag den 21. april
Kl. 18.00, Finale
Kl. 18.00, Bronzekamp

 

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vendsyssel har valgt sin onde ånd til dette års Final 4-semifinale' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger