20-årig kvinde savnes

20-årig kvinde savnes

16. marts 2022 - kl. 10:18 - af

Nordjyllands Politi har siden i går ledt efter den 20-årige kvinde Karen Karla Brønlund. Hun forlod sit hjem i Brønderslev i går eftermiddags, mandag den 15. marts. Oplysninger i sagen skal gå til politiet på telefon 114.

”Vi har – siden hun blev meldt savnet i går – ledt efter Karen flere steder, blandt andet i hendes hjemby Brønderslev, og i Hjørring og Aalborg, hvor hun ofte opholder sig. Desværre har vores søgning indtil videre været uden held,” siger lederen af politiets efterforskning af sagen, politikommissær Michael Elkjær.

Politiet rækker derfor igen ud til offentligheden i håb om, at der er nogen, der ser den savnede kvinde – eller at der er nogen, som ved, hvor hun måtte befinde sig.

Hun beskrives som: 155 cm høj, langt, afbleget hår og var iført en sort dynejakke med striber langs siderne (Adidas), og formentlig medbragte hun en lille blå taske. Karen er af grønlandsk oprindelse. Hun taler grønlandsk, men forstår kun lidt dansk.

Efterforskningslederen fortsætter: 

”Karen har svært ved at tage vare på sig selv. Derfor er vi meget bekymrende for hende. Har du set hende – eller du ved, hvor hun er – så ring straks til os på 114.”  

Politiets eftersøgning fortsætter ufortøvet og derfor vil man kunne se mere politi end normalt rundere. 

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '20-årig kvinde savnes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger