Tag på tur med biblioteket og ’Hold hjernen frisk’

Er du 60+, og har du lyst til være med til en række af aktiviteter, som er med til at holde hjernen frisk? Så inviterer biblioteket til otte spændende aktiviteter.

Tag på tur med biblioteket og ’Hold hjernen frisk’

20. marts 2022 - kl. 6:20 - af

Bibliotekerne i Frederikshavn Kommune deltager her i forårets ’Hold Hjernen Frisk’, som er et projekt, der har til formål at aktivere seniorer. På programmet er otte aktiviteter, hvor det både er fysikken, hjernen og det sociale samvær, der er i fokus.

– Er du 60+, og har du lyst til være med til en række af aktiviteter, som er med til at holde hjernen frisk? Så vil vi gerne invitere udenfor til en række spændende aktiviteter der, med afsæt i vores skønne natur, litteraturen og bevægelse udfordrer både hjerne og krop, lyder opfordringen fra Annette Rugholt og Pernille Lisborg, som er tovholdere for de otte aktiviteter.

Hold hjernen frisk
Motion er ikke nok, når man bliver ældre. Man skal også bruge hjernen.

Måske skal du snart på pension eller efterløn og overvejer hvad tiden skal bruges til, måske er du der allerede og kunne godt trænge til lidt input i hverdagen? Uanset, så tilbyder vi ’Hold Hjernen Frisk’ aktiviteter frem til sommeren 2022. Aktiviteter der er udviklet med det formål at give dig gode oplevelser i fællesskab med andre, mens du styrker hjernen.

’Hold Hjernen Frisk’ er et projekt støttet af Nordea-fonden, samt DGI, Slots- og Kulturstyrelsen, Dansekapellet og Sangens Hus.

Otte aktiviteter
I perioden fra 6.april til 8. juni 2022 er der otte forskellige aktiviteter, som alle omfatter gåture på max. fem km og en varighed på 2½- 3 timer.

Deltagerne kan glæde sig til en guidet byvandring med arkivar Erik Christensen, en kunsttur i Bovins fodspor, vandretur i Vandværksskoven med Bo Storm, besøg på Bangsbo Fort, besøg i digteren Johannes Boolsens stenhave og Bangsbo Dyrehave, Stillevanding i Tolne Skov, Poesivanding med fællessang og en guidet tur I Bent Hallers fodspor.

Ved hvert arrangement serveres forfriskninger afhængigt af tidspunktet på dagen. Arrangementet gennemføres med mindre himmel og hav står i et.

Billetten kan du købe på bibliotekets hjemmeside bibl.frederikshavn.dk under Arrangementer, og tilmelding gælder til alle otte gange. På hjemmesiden kan du også læse mere om projektet og se tidspunkterne for de otte aktiviteter.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tag på tur med biblioteket og ’Hold hjernen frisk’' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2024 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger