Poesiparken indvier nyt værk i Verdensmålsugen

Foto: Norsk Fyrforening.

Poesiparken indvier nyt værk i Verdensmålsugen

3. september 2022 - kl. 6:30 - af

Tirsdag den 6. september kl. 16.00 bliver endnu et værk i Poesiparken indviet, og alle er velkommen forbi til indvielsen som foregår i Rådhusparken.

Det ny værk bliver placeret ved stien, der binder Værkergrunden og midtbyen sammen. Værket er en meget kendt sang fra Norge – som henvender sig til børnefamilier, og det er derfor naturligt, at værket bliver placeret i Rådhusparken, hvor børn, unge og børnefamilier kommer og bruger parkens forskellige aktiviteter.

Kendt norsk vise-sanger med i Poesiparken

Den kendte norske visesanger, Louis Jacoby, som er både idémanden og en af drivkræfterne bag Poesiparken i Larvik, har skrevet teksten.

”Dét at få Louis Jacoby med i Poesiparken er noget ganske særligt, og det er med til at understøtte vores nære kontakt til Larvik, som er vores venskabsby. Vi er glade for, at vi får besøg fra Larvik netop i Verdensmålsugen, hvor vi sætter fokus på alle verdensmålene, og mål 17 handler om bæredygtige partnerskaber”, fortæller Birgit S. Hansen, som er formand for Frederikshavn Byfond.

Louis Jacoby fylder 70 år netop den 6. september, men har alligevel valgt at tage turen fra Larvik til Frederikshavn sammen med sin frue og et par gode venner, der er tilknyttet Poesiparkens Venner i Larvik. Poesiparkens venner var i maj på besøg i Frederikshavn for at erfarings- og idé-udveksle med arbejdsgruppen bag Frederikshavns Poesigruppe. Og det var netop i den forbindelse, at idéen til et værk af Louis Jacoby opstod.

Poesivandringer er efterspurgte og velbesøgte
Hen over foråret og sommeren har der været fem ’Poesivandringer med fællessang’, hvor komponist og sangskriver Mathias Madsen Munch har været med, og der har været mellem 20 og 40 deltagere pr. gang. Derudover har der været poesivandringer med 8. klasser fra folkeskolen og privatskolen – ligesom der har været poesivandringer for forskellige foreninger og grupper. 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Poesiparken indvier nyt værk i Verdensmålsugen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger