Nordjyllands Kystmuseum blandt højdespringere i Attraktionslisten 2021

Foto: Fra Nordjyllands Kystmuseums hjemmeside.

Nordjyllands Kystmuseum blandt højdespringere i Attraktionslisten 2021

11. september 2022 - kl. 6:12 - af

VisitDenmark har netop lanceret Attraktionslisten for 2021, der oplister de 300 mest besøgte attraktioner i Danmark. Her er Nordjyllands Kystmuseum en klar højdespringer blandt de nordjyske attraktioner i forhold til 2020 med Kystmuseet Bangsbo Fort i front.

Selvom mange af de danske attraktioner blev ramt af Corona nedlukninger og svigtende besøgstal i 2021, sü var der markant fremgang hos Nordjyllands Kystmuseum med Kystmuseet Bangsbo Fort som højdespringer. Her havde Kystmuseet en fremgang pü 169,1% i forhold til 2020, og de flotte vÌksttal genspejler sig nu i VisitDenmarks Attraktionsliste for 2021, der viser gÌstetallene for de 300 mest besøgte attraktioner i hele landet.

Pü den samlede Top 300 er Kystmuseet Bangsbo Fort güet frem fra en placering pü 202 til 114, og Kystmuseet Bangsbo og Kystmuseet Skagen er ligeledes rykket højere op pü den samlede liste. Hvis man laver et tilpasset statistisk udtrÌk med en Top 10 liste kun for Destination Nord (Aalborg, Frederikshavn, Brønderslev og LÌsø kommuner), sü udgør Nordjyllands Kystmuseum tre ud af de ti største top attraktioner med Kystmuseet Bangsbo Fort som nummer fem efter KUNSTEN Museum of Modern Art Aalborg.

Hos Nordjyllands Kystmuseum, der har lagt en klar strategi om at positionere sig som et af fyrtürnene bland de nordjyske museer, sü ser direktør Henrik Gjøde Nielsen den positive udvikling som en bekrÌftelse af at Kystmuseets mülrettede indsatser i form af nye udstillinger og formidlingstiltag har büret frugt i form af flere gÌster:

 -” Det er en stor glæde, at Nordjyllands Kystmuseum igen i år er solidt placeret ikke alene i Top 300 over danske attraktioner men i særdeleshed også i Top 10 over de mest besøgte attraktioner i Nordjylland med ikke mindre end tre af vores fire museumsafdelinger. Jeg opfatter det som et klart udtryk for, at det er lykkedes at konsolidere Kystmuseets position som attraktionsfyrtårn i såvel vores lokalområde som i Region Nordjylland. ”

LĂŚs mere om VisitDenmarks Attraktionsliste 2021 her.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyllands Kystmuseum blandt højdespringere i Attraktionslisten 2021' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger