Sæsonstart: To kampe på tre dage og hyldest på Rådhuset

VEB blev danske mestre i april i år.

Sæsonstart: To kampe på tre dage og hyldest på Rådhuset

19. september 2022 - kl. 9:47 - af

Der venter Vendsyssel Elite Badmintons danske mestre en hektisk uge, når Badmintonligaen begynder i denne uge. Der står ikke kun to kampe på programmet i Arena Nord i Frederikshavn og KMB-Hallen på Amager. VEB skal også en tur på Frederikshavn Rådhus, hvor guldvinderne hyldes af borgmester Birgit S. Hansen.

– Det bliver hyggeligt med en tur på Rådhuset, og vi glæder os helt vildt meget til at komme i gang igen og ikke mindst bliver det stort at spille i Arena Nord. Det er jo første gang, at vores trofaste publikum skal opleve os som forsvarende danske mestre, siger cheftræner Allan Kolbro Nielsen.

VEB åbner sæsonen tirsdag 20. september kl. 19.00 mod Gentofte. Tre timer før skal guldvinderne hyldes på Frederikshavn Rådhus. Ifølge en pressemeddelelse fra Frederikshavn Kommune står der fiskefrikadeller på menuen.

– Det gælder dog ikke spillerne. Det garanterer jeg. Vi plejer at spise pastasalat med kylling på Restaurant Empire, og det har kommunen lovet os, at de laver til spillerne, smiler cheftræneren.

Efter i flere år at have jagtet det historiske DM-guld befinder VEB sig i ny situation i denne sæson. Nu skal guldet “forsvares”. Mentalt er den udfordring meget anderledes. 

– Vores mål er i første omgang at komme i Final 4. Derfra kan alt ske. Det viser erfaringen, siger Allan Kolbro Nielsen.

Bortset fra Niclas Nøhr, som dog ikke spillede Final 4, er VEB’s trup intakt. Derfor er der heller ingen tvivl om, at det vil være en skuffelse, hvis Final 4 glipper.

– Det lyder kedeligt, men vi tager én kamp ad gangen. Lige nu fokuserer vi 100 procent på Gentofte. Vi tabte 3-6 til dem for et år siden, og de har flere gange gjort livet surt for os. Det skal de ikke have lov til denne gang, siger Allan Kolbro Nielsen.

Der er gratis entre i Arena Nord tirsdag aften. Publikum opfordres til at komme i god tid, da flere har “bedt om ordet” inden kampstart.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæsonstart: To kampe på tre dage og hyldest på Rådhuset' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger