Clara Nistad gør “‘rigtigt” comeback i VEB

Arkivfoto.

Clara Nistad gør “‘rigtigt” comeback i VEB

22. september 2022 - kl. 9:32 - af

Den 26-årige svensker Clara Nistad er i denne sæson blevet en fast del af Vendsyssel Elite Badmintons trup takket være en ny sponsoraftale med Automobilfirmaet Pedersen & Nielsen, som blandt andet er autoriseret Volvo-forhandler i Frederikshavn.

Clara Nistad spillede i VEB fra 2016 til 2019. I guldsæsonen 2021/2022 afløste hun i to kampe i grundspillet, men nu er den dygtige doublespiller tilbage som en fast del af truppen.

– Vi har brug for en ekstra doublespiller på pigesiden, og der var aldrig tvivl om, at Clara Nistad var vores førsteprioritet. Clara leverer altid 110 procent på banen. Hendes indstilling er i top, og det smitter af på både holdkammerater og publikum, forklarer formand Jan R. Jensen.

En ekstra spiller er også lig med flere udgifter. 

– Pengene hænger bestemt ikke på træerne i øjeblikket. Det mærker vi også i VEB, selv om vi er danske mestre, men vi har før haft Volvo i Frederikshavn, Pedersen & Nielsen, som sponsor for Clara Nistad. De var heldigvis friske på igen at blive sponsor for hende, og det er vi taknemmelige og glade for, fortæller Jan R. Jensen.

Salgschef Thomas Jensen, Pedersen & Nielsen i Frederikshavn, er glad for, at bilforhandleren kan hjælpe VEB.

– Som Volvo-forhandler bifalder vi altid valget af svenskere. Det gælder især, når det er spillere, der er stærke og driftssikre, og det ved vi jo, at Clara Nistad er, smiler Thomas Jensen.

VEB spiller i aften sæsonens anden kamp. Det sker på Amager, hvor de danske mestre møder traditionsklubben KMB2010 (Kastrup-Magleby), som er oprykker i Badmintonligaen. Mens VEB åbnede sit titelforsvar med en 5-4-sejr over Gentofte, tabte KMB2010 2-7 i udekampen mod Team Skælskør-Slagelse.

Holdopstillingerne offentliggøres her kl. 16.00.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger