Mobil politistation rykker ud i Frederikshavn

Mobil politistation rykker ud i Frederikshavn

29. september 2022 - kl. 11:35 - af

Nordjyllands Politi indsætter på mandag den 3. oktober 2022 den mobile politistation på Skaterbanen på Rådhus Allé i Frederikshavn. Det oplyser den lederen af Forebyggelse og nærpolitiet i Frederikshavn, politikommissær Philip Rødkjær Larsen.

”Vi rykker ud mandag med vores mobile politistation, fordi der i den seneste tid har været en del anmeldelser til os om utryghedsskabende adfærd blandt unge omkring netop Skaterbanen blandt andet omkring indtagelse af meget alkohol, og ulovligt køb og salg af Puff og Elf bars. Det har medført, at nogle forældre har været utrygge ved at sende deres børn ud på Skaterbanen,” siger politikommissæren.

Han opfordrer derfor til, at forældre og unge kommer forbi Skaterbanen på mandag i tidsrummet kl. 16 – 18, hvor den mobile politistation vil være til stede.

”Her er man velkommen til at kigge ind og få en god snak med vores forebyggelsesbetjente eller medarbejderne fra SSP, og høre mere om vores indsats – og i øvrigt stille de spørgsmål, man måtte have,” pointerer politikommissæren.

Del af bred indsats
Philip Rødkjær Larsen fortæller, at den mobile politistations tilstedeværelse skal ses, som del af en bredspektret indsats, som har stået på i knap tre uger.

”Vi samarbejder naturligvis med SSP i Frederikshavn Kommune, således at vi også tænker forebyggende og langsigtet i samråd med vores samarbejdspartnere i kommunen, ligesom vi også er i dialog med Handelsstandsforeningen.”

Målet er, at byrummet og Skaterbanen skal være et trygt sted at opholde sig for alle.

”Vi kommer naturligvis også til i den kommende tid at patruljere i området omkring Skaterbanen for at påse, at det forbliver et trygt sted at være for vores unge;” siger Philip Rødkjær Larsen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mobil politistation rykker ud i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2023 FrederikshavnsAvis.dk - lokale nyheder fra Frederikshavn

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger